Avantajlı Elektrik Paketlerimizden Yararlanın! (0850) 840 10 32
elektrik tedarik şirketleri
Enerjimizle Kazanın
Yeni Bayilik Fırsatlarını Görün
elektrik tedarik sirketi
İndirimli Elektrik Tariflerimize Bakın
Enerjinizi Uygun Fiyatlarla Alın
elektrik tedarikcileri
Elektrik Tedarikinde Kar Edin
En Uygun Enerjiyi Siz Kullanın

İş Yerinize Özel Elektrik Tekliflerimiz İçin Bize Ulaşın

4 Adımda İndirimli Elektrik Başvurusu Yapın İşletmenize ya da Ticarethaneninze Enerji Katın!

Elektrik tedarik şirketi Elektra Enerji olarak serbest tüketicilere rekabetçi fiyatlarla elektrik tedarik ederek enerji maliyetlerinizi azaltmanıza yardımcı oluyoruz. Esnek tarifelerimiz ve kişiye özel çözümlerimizle işletmenizin veya sanayinizin enerji ihtiyacını en uygun şekilde karşılıyoruz. Güvenilir enerji kaynaklarımız ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız sayesinde enerji ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. Siz de elektrik tedarik şirketleri arasında en iyilerden Elektra Enerji ile tanışın, daha tasarruflu ve sürdürülebilir bir geleceğe adım atın!

Başvuru

Başvuru

İşletmenize ya da firmanıza özel enerji tedariki için enerji bayileri ve satış danışmanlarımızla iletişime geçin, detaylı ve kapsamlı bilgi alın.

Teklif

Teklif

İhtiyaçlarınıza özel olarak hazırlanmış rekabetçi teklifimizi ve paketlerimizi inceleyin, enerji tasarrufuna ilk adımı atın.

Sözleşme

Sözleşme

Şeffaf ve güvenilir sözleşme süreciyle enerji tedarikinizi güvence altına alın, tüm detaylar sizin kontrolünüzde olsun.

Geçiş

Geçiş

Hızlı ve sorunsuz geçiş işlemlerimizle kesintisiz enerjiye kavuşun, elektrik tedarik firması Elektra Enerji güvencesini her zaman hissedin.

Kimler Müşterilerimizdir? Elektrik Firması Elektra Enerji Kalitesi Her Yerde!

Yaygın satış ağımızla ve enerji bayiliği sistemimizle Türkiye’nin her bölgesinde, kişisel ve kurumsal her müşterimize indirimli elektrik satışı gerçekleştiriyoruz. Siz de ister restoran sahibi olun ister otel ister tarım yapın ister eğitim sektöründe hizmet verin, size özel çözümlerimizle en uygun elektrik tedarikini gerçekleştiriyoruz. En uygun elektrik tedarikçisi arayışınıza bizimle son verin...

Elektra Enerji Deneyimiyle Uygun Fiyatlı Kesintisiz ve Sorunsuz Enerji! Elektrik Firmaları Arasında Lider!

Elektrik tedarik şirketi Elektra Enerji olarak farklı enerji tüketim profillerine uygun, esnek ve kişiselleştirilmiş tarifeler sunuyor; ihtiyaçlarınıza uyarlanabilir, tasarruflu enerji çözümleri sağlıyoruz. 10 yılı aşkın deneyimimle kurumsal elektrik paketleri ve elektrik enerjisi bayiliği alanında profesyonel hizmet veriyoruz. Gelin, tanışalım…

Türkiye Geneli Hizmet

Ulusal enerji sektöründeki tecrübemiz ve bilgi birikimimizle elektrik tedarikinde Türkiye'nin her köşesine hızlı ve güvenilir elektrik tedariki sunuyoruz.

Uygun Fiyatlar

Uygun fiyatlı elektrik tarifeleri ve maliyet avantajları sunarak enerji harcamalarınızı en aza indirmeye yardımcı oluyoruz.

Kalite ve Güven

Kesintisiz enerji tedariki ve yüksek hizmet kalitemizle her zaman yanınızda oluyor, en iyi hizmeti aldığınızdan emin oluyoruz.

enerji bayiliği

Müşteri Odaklı Hizmet

İhtiyaçlarınıza özel enerji tedarik çözümleri ve 7/24 müşteri hizmetleri desteğimizle memnuniyetinizi ön planda tutuyoruz.

Kolay Geçiş Süreci

Elektrik tedarikçileri arasında hızlı, sorunsuz ve kolay bir şekilde yeni elektrik sağlayıcınıza zahmetsizce geçmenizi sağlıyoruz.

Yenilikçi Çözümler

Akıllı enerji yönetimi, dijital platformlar ve enerji tüketiminizi izleyebileceğiniz teknolojik çözümler sağlıyoruz.

elektrik bayisi

Bayimiz Olmak İster misiniz?

Türkiye Genelinde Yeni Enerji Bayilikleri Veriyoruz! Ailemize Katılın!

Bayilik Başvurusu

Sıkça Sorulan Sorular

Elektrik tedarik şirketi Elektra Enerji gerek uzun vadeli alım anlaşmalarıyla gerekse de spot elektrik piyasasında temin ettiği enerjiyi bir araya getirerek riskleri ve maliyetini düşürmektedir. En iyi elektrik tedarik şirketleri arasında olan Elektra Enerji bünyesinde bulunan tüketiciler için önceden tüketim tahmini yapılarak üretim ve tüketim dengesi sağlanmakta ve bu sayede minimuma inen toplam maliyet tüketicilere yansıtılabilmektedir. İşletme, sanayi ya da ticarethane kullanımına özel elektrik satış fiyatlarımızı çağrı merkezimizden öğrenebilir, indirimli elektrik aboneliği fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

Elektrik tedarik şirketi olarak Elektra Enerji’yi seçmenizin size getireceği ek maliyet bulunmamaktadır.

Elektrik tedarik şirketi Elektra Enerji müşterisi olmak için bize iletmeniz gereken belgeler şunlardır: Ticarethane (Şahıs Şirket) sözleşmesi yaparken istenecek evraklar; son 3 ayın elektrik faturalarından 1 tanesi, abonenin ön-arka kimlik fotokopisi, vergi levhası fotokopisi ve imza beyannamesi. Ticarethane (Ltd. Şti ve A.Ş.) sözleşmesi yaparken istenecek evraklar; son 3 ayın elektrik faturalarından 1 tanesi, abonenin ön-arka kimlik fotokopisi, vergi levhası fotokopisi ve imza sirküsü fotokopisi.

Hayır, teknik olarak (hat, trafo, sayaç vb..) hiçbir değişiklik yapılmasına gerek yoktur, sadece sayaçlarınızın dijital sayaçlar olması gereklidir.

bayidestek@elektraenerji.com adresimizden bizimle iletişime geçerek, Türkiye’nin herhangi bir noktasında enerji bayiliği alabilirsiniz.

Elektrik Piyasası Serbest Tüketici Yönetmeliği’ne göre, aylık ortalama elektrik tüketim bedeli 950 kWh ve üzerinde olan herkes “serbest tüketici” konumuna girer. Serbest tüketiciler, istediği tedarikçiden elektrik satın alma özgürlüğüne sahiptir. Kendisi için en avantajlı şirketi seçebilir, dilerse uzun vadeli kontratlar yaparak elektrik piyasasında oluşabilecek anlık fiyat değişimlerinden korunabilir. Siz de 950 kWh ve üzerinde elektrik tüketimi yapıyorsanız, Elektra Enerji fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Elektrik tedarik şirketi Elektra Enerji ve elektrik bayileri, EPDK mevzuatı kapsamında, bağımsız denetim kuruluşları tarafından düzenli olarak denetlenmektedir.

Satış Danışmanımıza Sorun

elektra enerji iletişim
elektrik bayiligi

Uygun Maliyetli ve Sürdürülebilir Enerji

Elektrik tedarik şirketi Elektra Enerji olarak, Türkiye'nin enerji sektöründe uygun maliyetli ve sürdürülebilir çözümler sunmayı ilke edindik.

Verimlilik odaklı yaklaşımımızla serbest tüketicilere hem ekonomik hem de çevre dostu enerji alternatifleri sunarak enerji maliyetlerini düşürürken çevre üzerindeki olumsuz etkileri azaltmayı hedefliyoruz. Sürdürülebilir enerji kaynaklarıyla geleceğin ihtiyaçlarına bugünden cevap veriyor hem bireysel tüketicilerin hem de işletmelerin enerji ihtiyaçlarını en avantajlı şekilde karşılıyoruz.

Siz de elektrik tedarik şirketleri arasında en uygun fiyatlı ve avantajlı olanı arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Dünya Standartlarında Kalite

Elektrik tedarik firması olarak kalite politikamız, enerji tedarikinde dünya standartlarını yakalamak ve her adımda mükemmel hizmet sunmak üzerine kuruludur.

Elektrik tedarik firmaları arasında en iyilerden biri olarak müşterilerimize kesintisiz, güvenli ve kaliteli elektrik sağlamak için en güncel teknolojileri kullanıyor ve uluslararası kalite standartlarına bağlı kalıyoruz. Enerji tedarik süreçlerimizi sürekli iyileştirerek, tüketicilerimizin dünya standartlarında ve maksimum verimlilikte hizmet almasını sağlıyoruz.

Ucuz elektrik firmaları sizi yanıltmasın! 2011 yılından beri sürdürdüğümüz kaliteye güvenin…

elektrik tedarikcileri
elektrik tedarik

Yenilik ve Rekabet

Türk enerji sektöründe ve enerji bayiliği alanında yenilikçi çözümler sunarak rekabeti artırmak en büyük hedeflerimizden biri!

Akıllı enerji yönetimi sistemleri ve dijitalleşme alanındaki yatırımlarımızla tüketicilerimize daha fazla kontrol ve verimlilik sunuyoruz. Piyasadaki rekabetçi elektrik aboneliği fiyatlarımız, inovatif bakış açımız ve yenilikçi uygulamalarımızla sektörde fark yaratıyor, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyoruz. Enerji bayiliği sistemimizle de kalitemizi ülke geneline yayıyoruz.

Elektra Enerji olarak sürekli gelişime odaklanıyor ve mükemmelliğe giden yolculuğumuzda rotamızdan sapmıyoruz! Elektrik tedarikçileri arasında en iyisi olmaya devam ediyoruz!

13+

Yıllık Deneyim

Elektrik tedariki alanında profesyonellik ve uzmanlık.

35+

Enerji Bayiliği

Türkiye genelinde kalitemizi sürdüren elektrik tedarikçileri.

10.000+

Müşteri

Kurumsal ve kişisel Elektra Enerji elektrik kullanıcıları.

%100

Memnuniyet

Elektrik tedarik firmaları arasında en yüksek müşteri memnuniyeti.